கதம்ப மாலை

Flageolet beans with garlic and cumin

Posted by பிரேமலதா மேல் ஏப்ரல் 17, 2007

Saladல சீரகத்தை freshஆ அரைச்சுத்தூவி ஸ்டீபன் சாப்பிடுவதற்கு நான் காரணமல்ல.  எலுமிச்சங்காய் ஊறுகாய் மட்டும்தான் பார்சலில் அனுப்பிவைத்தேன் (இப்போல்லாம் தானே செய்துக்குவார்). நான் கோடுதான் போட்டேன். ஸ்டீபன்தான் ரோடு போடறது.

—————- ஈமெயிலில் வந்தது:———————–

Experimenting the other night and came up with this, which was
universally agreed to be delicious.

Ingredients:
~~~~~~~~~~~
150 g (6 oz) dried flageolet beans
2 medium-sized- to-large cloves of garlic
1 teaspoon freshly ground cumin (the “ready-ground stuff isn’t _nearly_
as aromatic!)
Olive oil

Soak/cook the beans until tender (for speed, you can do them for 35-40
min in a pressure cooker without pre-soaking) .
Drain the beans into a bowl.
Press the garlic and mix it thoroughly with the beans.
Grind and add the cumin, and mix in thoroughly.
Drizzle olive oil over it and serve a.s.a.p.

(The aromatic flavour deteriorates overnight, so this is not suitable
for doing “bulk bean salad” in advance.)


Stephen Tonkin

மறுமொழியொன்றை இடுங்கள்

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / மாற்று )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / மாற்று )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / மாற்று )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / மாற்று )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: